Followers

About Me

My Photo
muhamad fadlY shah
Me: 17 YO live:bukit pasir languange:chinese.malay.english..little indian wanna b: lecturer ANd fashIon desiGner~
View my complete profile
There was an error in this gadget

Friday, December 17, 2010

THe originaL member Of my Bff~


bff! nie bkan rancangn paris hilton ...but true bff...perktaan itu selalu aq label utk kwn gan rapt giler gan aq.....tapi sebnrnya original member bff aq adew 3 orang ayu,zura ,and latikah....y cuz dgn mereka aq boleh luahkan segala perassan dgn mereka aq x kesah untuk mengis walaupon aq laki...kami bff yg Unik cause bff kami terdiri dri 3 orang pmpuan dan sorang lakI(me Lorh)...huhuh ....

emmmm kamai selalu bersama mase time porm 3 mcm adik beradik lah ...pegy sekolah kkdang same p x slalu ..tp blik sekolah hahaha mmng rutin ahrian untuk blik same2 ......kami juga slalu study bersama .....cbb kami nak good result 4 Pmr....kan2...tapi antre bff pling serasi Zura lah ...yg slalu kne nyakat ayu and latikah..hahah adat berkwn kan nyakat hehehe....kenangn manis dgn diorang mmng byk...diorang tau problem aq ...diorang support aq.....LOve u guys....walupon mereka nie x ayu ...p bg aq diorng perfect ...hehehhe....

persahabtn kami begitu kukuh...walupon begitu setiap orang ade haluan masing2 kan???....so awl taun aq dpt MSok High school..so aq lah orang pirst yg move dri Smk Bp ...mmng sedih ya amat ..sedih2 tahap gaban ...pikir2 x dpt jmpew diorang lagi ..cbb diorang aq berubh ......kan Tanx korang...

then setelah aq move hari2 aq rindu diiorang ..,,,,x lama lepas 2 ...bff kami semua pegy skolah lain2 ..zura mrsm serting...ayu teknik melake...lat teknik jb...emmmm break u know ...p break2 kami still syng bff kami jgak kan.....tapi semakin ahri kami x kontact sgt dah
msing2 bz an....p Dlm hati msing2 aq tau kitew rindu bff kitew kan...so korang jgnlah risau kitew akn rpt mcm dlu k....Aq still syng korang rindu p juz bz jewk kan..dun worryy LOve u Guys!!!

0 comments: