Followers

About Me

My Photo
muhamad fadlY shah
Me: 17 YO live:bukit pasir languange:chinese.malay.english..little indian wanna b: lecturer ANd fashIon desiGner~
View my complete profile
There was an error in this gadget

Saturday, April 30, 2011

A DAY WITH STUDY AND FUN!

TEKSI! 

MIK! 
SING LIKE ONe! !


AAQ!

ANAS!

aUS !
(Bunyi orang tgh taip) tap tap tap  .. .  .hari sabtu ! hehehe a day that so campur2  . . . .  pagi g BIOLOGY class  . . .  aq dtng kol 9 ! lambt hehehe ~ then jwp soalan HYPTONIC HYPERTONIC ISOTONIC ~ hmmm~ bets gak lah  . .  then dah abis klas g pameran buku~ kt HSM !   . . . . . sme aq bli 38.50 ~ aq bli Bku PIZIk ~ bio ~ kimia ~ komsas ~  . . . . then on the way nk g KAROK! then HUJAN ! lebat   . . . .  . . . . then g amik payung kt pejabat p hujan renyai2 ~ naik2 teksi g bakri tmbng RM 10 MURAH ! p aq yg sponsor c ANAs cbb die sponsor aq KAROK! dah smpai pk cik etksi peh muar g abkri nak dekat seratus akli HOn ! gile ! hahaha kte lain xbuat slh pon  . . . ans polak moody cbb pak cik 2 slh jln hahah ~ dah smpai aq benti ajuh2 skit dri tmpt karok kavor ~ heheheh ~  then aus dah lame tggu  . . . heheh ~ sorry Dolls ~  . . . then aus bayo kan ~ 30 jewk murah ~ karok 3 jam ! bOOM! hahah giler seh kiteowng ! best2 ~  . . . . . then lapo ~ then kami adew maslh nk balik ! last2 mak kiteowng amik ~ANAS MAK DIE AMIK ~ Kol 5.00 ! AUS baPAK s die AMik kol  ~ aq MAK KOl 6.41 ! giler kan ~ hahahah ~ then bla2 ~ byew hahaha ~ sweet2 day crazy2 daY !

SORRY !


KALU AQ DAH EBRGAJI I BUY ONE FOR U !

BUFDAY BOY
 to my frenz APPY sorry wish lmbt ! lpew giler2 ~ hehehe aritu dah tau ur bufday soming soon p lpew lah ~ biaselah asyik bad mood jew kan  . . . . hahaha t klo aq adew money isyaalh aq blikan ! apew tali pinggang  ?  !hahah sorry tau3   .. .  papew pon HAPPY BUFDAY2 TO APPY !SWEET 17 !

MY LIFE NOT URS !


BACK OFF ! untuk beberape minggu aq asyik bAD MOOD ! Y  ? hmm human cause ~ attitude ~  . . . . . perlu kew korang meyibuk hal aku  ? x ! aq nie kew aq tu kew my LIFE NOT URS ! klo hidup aq rosak ! MY LIFE NOT URS ! . .  . . . emmm kau tu jage hidup kau sendiri ! sbok sgt kan ~ erghhhh 



dalam dunia nie mana adew orang yang sempurna ! btol kan ! tapi y kau selalu tgk orang lain punye kelemahan tapi lipe tutp kelemahan diri kau ! Y  ? AND Y  ?   . .  . . . kau tu pon x perfect ~ ingat kau bgus sgt ~ orang lain boleh selese gan aku kau jewk kan x bole Y  ? sbb kau 2 GERMS ! erghhh geli aq nk dekat2 ~ jgn lah buat orang mcm nie kawan oi ~ kau tu klo dah kne kaw2 gan aq ngis x berlagu !~ pliss b MATANG ! ! SOMEDAy kau tau mcm mane aku rase ! aq masa lah nk dgo kau embebal psl diri kau ~ bile orang lain ckp skit kau akan ckp : EEEEEE! erghh kalah aku ! ejek2 aku lembut ! amik kau ! kau x tau mcm mne care kau ckp ! tgn lentik sane sini mcm nyonya nk g paso ! tau   ? ? x kan hahaha so jaganlah berlagak sangat ! COCKY ! erghh im better than u !  u c ! back off lah ! 

p/s : jgan lah berlagak sgt ek ! aq pon adew limit ~ LUDAH ! PUIHHH! 

Sunday, April 24, 2011

AFTER SCHOOL ! !

 yewah ! ! minggu depan happy seh Y  ? ?  becoz AFTER SCHOOL KPOP GIRL GROUP NAK BUAT COMEBACK ! ! HEHEHEHEH sukew2 giler giler  . . . .  hasih x penat aq tgk music bank jumaat 2 ~ heheheh hadui in a same time aq takot gak mggu dpn pnyew mggu MID YEAR !  hasih kimia bloum habis blajo ~ mcm mne   ? ? ? mcm 2 lah ek ~ plan next week senin bce sejarah then selase bce kimia then bla3 ! hheheheh ~




2 jewla ek nk update x dew byk cerita eh slh bkn x de byk sgt lah ! hahahhah  . . . .

Saturday, April 2, 2011

HOW COME ? ? ??

SEBELUM AQ MINAT EEE~


MINAT KPOP ? ? ? x ? ? ? rugi seh ~ hahahahha....aq pon x tau mcm mne aq leh terjebak gan bnde nie kikiki ~ nie sme slh CIK LIN aq ....mak cik aq ..pling mude dan best~ ...... kepale cam aq skit~ hehehehhe.......WAIT ! ! ! ! nie bkn point post nie !!! eishh hehehhe... point citer nie kan orange caramel ! ! ! ...tapi adew lah berkitn skit ...penah dgr name kpop GIRL GROUP T- ARA ? ? ?  sapew x penah dgo balik gue lah kau ! heheheheheh~ 

Kawan2 yang rapat gan aq tau aq obses gan group nie . .  . sme dance i hafal ~ hehehehehe . . . . . skang nie i adew tambah list dlm girl group lagi ~ ....iaitu orange caramel jewk ..p sjk dewang adew lagu baru lah ..... selalu aq x sukew gan dewang cbb tergedix2 mcm minah senget ! ! ! ! kikiki pkaian mcm erghhhh FAIRYTALE lah konon ehehehhe ~....... camne aq leh minat group nie ? ? ?  citer die camne adewlah suatu  hari aq tgk music bank then adew COMEBACK STAGE ORANGE CARAMEL aq pun tgk cam best jewk rambut bru sme bru then tgk lah persemabhn dewang ! ! ! tu dah strt minat skit ..... skit jewk . . . then aq bkk utube  nak tgk forum remaja  mklumlah adew pertndingan nanti ! ! ! ! hehehehe ... then tgh tggu bnde 2 buffering ... tgn aq pon gatal lah nk bkk . .. . .  AQ PON TKN ORANGE CARAMEL - BANGKOK CITY ...then click SEARCH ! ! hehehe adew lah kikikiki . . . then nak tau apew yang wat aq suekw abis ?    ? ? ?  cbb  MV 2 starring pmpuan fav aq ! ! !   JUNG AH . . .  dan ditu mulenya orange caramel diminati aq !! ! !  tanx jung AH! 

pas aq minat !!



lain KAN !!

p/s : =P hehehehhe . . . . .