Followers

About Me

My Photo
muhamad fadlY shah
Me: 17 YO live:bukit pasir languange:chinese.malay.english..little indian wanna b: lecturer ANd fashIon desiGner~
View my complete profile
There was an error in this gadget

Monday, December 20, 2010

TriP 2 Jb wiTh Frenz..


21 dec Mean 2morroW....ape yang special sgt tarikh nie???hahahah special cbb aq nk g jejaln kew Jb with my new bff fara ,.,,, and bFf aus,,hadi,,and hazieq...heheheh .....

diajak oleh fara ....dan aq x sNgkew aq pon terime ajakan itu heheheh....pikir2 bgus gak aq dpt enjoy an.....parenz pon x kesah aq dah besa kan......so i have no story for this post juz wait for the nez post ..i;ll show u The fun when the event happen!!.............MARI KITA GEGAR!!

Friday, December 17, 2010

MY new Bff But in BOy versiOn !!


kazam
imraN!
HAdi!!
hAriz!!



AQ nie bYk bff !! ..but bff aq sme special mereka adew due version post yg lps 2 bff gurl version yg nie bOy version ...huhuhu Aq emngenali mamat special nie mse msok skolah Bru High School! ...huhuh Fyi klo nk tau kami sbLUm knl penah bergaduh jagk lah ..hahahha p lam2 mkin knl diorang the bez hahahha....

setelah beberape bulan knl diorang kami mkin lama mkin rpat ....diorang sukew apew aq sukew ..kami One HEad hahahaa.................kami support each other....bff aq nie bkn calang2 orang ...IntelligenT....stylista..fashionista.....modalista....carzYlista....hahahah ...knl gan diorang wat aq x lonely kt skolah bru ...happy gan diorang ...waLaupon kami slalu berhentam mlot hehehe p At the end kami akan PEACE!! our story semue private ..x boleh diketahui rmai ....Bff aq nie terdiri dri IMran...,haDi....Aus...kAzam...hariz....

iMran!
-Pliang baik ..
-be zklo lepak
-aq sukew kco die!! bez...hehehe

hadi
-plINg UMphhh!
-good
-popular among gurl ...
-b4 he became Hot he have go through extream makeover
-ex NERD!

kazam
-the brain one
-Mcm aq suekw posing cute hehehe
-kami HYUNA!! oh oh oh!! cahnge...
-peyokong aq

Aus!
-ayo this one r,,,very Bez
-social butterFly like me..soon gonna bcome sociallite...
-stylista
alys ask him wat good on me and not
-hahahah undertsnd me
-KAmi sekepale
-mnat kpop cam aq

hariz!
-kaye !! hahaha
-down to earth
-tegas
-sukew nyakat aq...erghh
-mAt romeo

Apew yg aq tetringgl pasal diorang??hahahah x dew satu jewk aq label diorang ....The have unique Characteristics!!THe one one of a kinD ...loVe u all!


THe originaL member Of my Bff~


bff! nie bkan rancangn paris hilton ...but true bff...perktaan itu selalu aq label utk kwn gan rapt giler gan aq.....tapi sebnrnya original member bff aq adew 3 orang ayu,zura ,and latikah....y cuz dgn mereka aq boleh luahkan segala perassan dgn mereka aq x kesah untuk mengis walaupon aq laki...kami bff yg Unik cause bff kami terdiri dri 3 orang pmpuan dan sorang lakI(me Lorh)...huhuh ....

emmmm kamai selalu bersama mase time porm 3 mcm adik beradik lah ...pegy sekolah kkdang same p x slalu ..tp blik sekolah hahaha mmng rutin ahrian untuk blik same2 ......kami juga slalu study bersama .....cbb kami nak good result 4 Pmr....kan2...tapi antre bff pling serasi Zura lah ...yg slalu kne nyakat ayu and latikah..hahah adat berkwn kan nyakat hehehe....kenangn manis dgn diorang mmng byk...diorang tau problem aq ...diorang support aq.....LOve u guys....walupon mereka nie x ayu ...p bg aq diorng perfect ...hehehhe....

persahabtn kami begitu kukuh...walupon begitu setiap orang ade haluan masing2 kan???....so awl taun aq dpt MSok High school..so aq lah orang pirst yg move dri Smk Bp ...mmng sedih ya amat ..sedih2 tahap gaban ...pikir2 x dpt jmpew diorang lagi ..cbb diorang aq berubh ......kan Tanx korang...

then setelah aq move hari2 aq rindu diiorang ..,,,,x lama lepas 2 ...bff kami semua pegy skolah lain2 ..zura mrsm serting...ayu teknik melake...lat teknik jb...emmmm break u know ...p break2 kami still syng bff kami jgak kan.....tapi semakin ahri kami x kontact sgt dah
msing2 bz an....p Dlm hati msing2 aq tau kitew rindu bff kitew kan...so korang jgnlah risau kitew akn rpt mcm dlu k....Aq still syng korang rindu p juz bz jewk kan..dun worryy LOve u Guys!!!

MY craziest yet Fun frenz!!!

luqman!
alan!!
lawa kan jari...ahahhahha
alip and mamat....huhuu
mantol.....klh gissele ka??
kerol...



life must Crazy aNd Fun .....itulah ayat yg aq rase kwan2 aq guna hahahha....knpew??hahah sebb ..merekalah kwn2 yg walaupOn aq bru knl p derang bez....Y cause the r cRazy and fun....hahah....

NAma popular mereka kecik(nua),mantol(luqman),kerol(khairul),alan(azlan),mamat(asyraf) cume due orang jewk gne nme biase luqman ismail dan alip...heheheh mereka nmpk jewk normal yewk tapi mereka friendly nak maampos...mereka joker...good to have frenz like them...but kekdang meyakitkan hati hahah...kwn dgn mereka kekdang dpt hilangkan stress sebb dgn mereka aq boleh ketawe ...huuhuhu....

WALauupon begitu mereka nie byk scndal aq rase hahah p special depa jnis setia kot...hahah,,,
GOOD to have u guys as a frenz....Ikot turuttan yewk pelawak2 yg aq KNl ....MUle -muLe:

KErol!
-knl kt myspace mse 2 aq bloum skolah kt HSm g ...

mantol
-knl kt kelas sukew mrh aq ..aq igt die biase2 lpew2 mkin knl mkin gielr hahahafun!!

alip
-hahah kelas gak ..tapi tgo kt ms

luqman!
-mcm mne tah leh knl die ahahha tetibe jewk dh kwn

alan!
-cbb hadi and kazam pon igt biase p aduiii skew ajuk orang

mamat
-same an alan nie pon 2 x 5 gan lan....p mamat upgrade skit .....

kecik!
-dak porm 6 abng2 ...mcm mne tah leh kwn gan die ..aduii pelik aq..hahah pon bez gak ....p mlot byk jaat ini budak slalu kne marh jewk ..heheheh


HAHAHah walaupon korang begini p korang ebz ...x pyh uabh perangai korang .....u guys r perfect as u r....hahah nice to know u guuuys!!!!!....dun kecik hati tau2!!


GURl !!! U Guys r ROck!!

X tau lah nme die PEw hahah.....t tnyew
BIEYA!
AIn dear1
FARO!!heheh fara... KIMmy!
ADy


TUnas bestari!emmm apew kne mengena ek???
kisahnya bermuala dngan tunas besTAri lah yg emnemukan aq dgn THis hot ,nice...rock..open!! and suIt to be my Frenz!! hahahha

kenapa dewang??cebb dewang special diorang x seperti Dak2 pmpaun yg len gedik sana gedik sini kne sepak tergolek hahah...they R special ..they rock.. they r also stylista ...Amomg the bez u know....dewang Semua dri SABGS !! apew 2 ?? emm klo x tau mkne nyew korang lagy terok dri owng dok dlm gue hehehe....mereka lah yg telah memecahkan barrier aq yg telah meyangka Budak SAb cocky mean belagak ..hahah lpew2 nyew SAB yg aq sngkekan gitu actually x pon malahn spoting adew lah .....

girl U guys r the bez !!! Bff??? ok x ??hahahah hope kitew frenz sampai biler2 ...!! korang bez lah dibuat kwn !!........ sory Adew byk pic gurl2 yG x jmew lah hahahah sory t dh jmpew Aq adjust post nie


Thursday, December 16, 2010

We r whO we R!!

auNt pika with sista!
cousin sadiq!
aunt dayah!!!

AUnt zuani ahhah

kami .....same age....tetapi kami mempunyai perbezaan antara pgkt dlm kuarge heheeh ....aq adew 3 orang mak cik yg sama umo...dan sorang laki yg sama taraf gan aq ..hahah yg len ..erghh wateva mlz nk amik tau ahhahah kami 5 orang nie mmng sekepala....mlumlah sama umo..kami knl sjak kecik lagi sjak blaja "A FOR AYAM" heheheeh ......kami rapat giler time kecik dlu hahah main kjow2 main pntai ...

THen kami x jumpew berbulan2 bertahun ....mse umo 15 kami jmpew mse raye again..p semue dah besa dah matang.... hehehheeh semua malu nk tGo satu sama lain ...aq lagi lah hahahah ....walaupon begitu ..p sedara aq SAdiq ..he The bez ...pling peramah u know ,,,,,orang x malu dgn die....huhuh .....so pas Pmr kitewowng x jmpew pon kontact pon x....
then this year ..mse wedding my aunt kami berjumpa semula semua lain mkin lawa mkin handsome..mkin2 lah sng citer .....hahah sadiq same with frienDly character .....

Aq malu nk tgo depa (aq nie pemalu p klo dh knl pling kecoh)...p setalh talk2 gan dewang emm selesa gak gan dewang ...so igt nk wat runion dgn korang2 nie ..t k ..kitew jmpew same2 ....syng korang ahahh syng lah sgt.....p seblum 2 meH aq perknlkn watak sedare aq.....


SAdiq! !!
-friendly Giler
-smart
-white
-tall
-good-looking
-kind
-comfortable to hang with Him
-childish
-look like a playa hehehe soRy

dayaH(aunt)
-the one that look mean
-baik
-peramah biler dh tgo
-garng hehehe
-lawa
-spoting
-mcm sukew berahsie
-mYStic...
-pandai!


Pika(aunt)!!
-nice
-kpop lover lik me
-beautiful ayu
-smart
-ayU
-bez klo hng out
-sukew snyUm =D
-byk pkwe nie hahaha

Zurani(aunt)
-look classy
-Speaking engLIsh??emm i think her english better than malay(sory hahah)joke2 jew tau
-nice
-friendLy like sadiq
-rapt gan sadiq
-beautfuL
-look liKe a fashIonIsta (KL u now)
-adorable

ME??? huh Secret!!



tRIp To kulaifornia


kak ewA
uNcle and cik lin
gementar??



mjlis Persndingan...........



Alkisahnya bermula dengan MY fav aunt wedding...huhuhu wedding aunt hari ahad and nikah hari sabtu...my parenz dah blik hari khamis kecuali aq jewk.,..cause aq ajak due orang kwn to come along for the weddIng...so two nIGht i sLept alone in ,my house ..huhuh not afreaid at all..my house My Den ...why would i afraid riGHt?.......i thought were going by bus so Aus(Bfrenz 4ever) sista told aus that she gonna go to Jb 2 to meet her tunag..hehehe continue...aq dengan aus juga daud(kwn ) menaiki kereta PERODUA VIVA milik akak aus untuk ke kulaiFornia...huhuhuhu setelah brjam2 duduk didalm kereta ..hehehe tp x boleh komplain dah lah tumpang ek huhuhuhu...

kami telah sampai di kulai pada jam???entahlah~ yg penting mmng lawak sepanjng perjlnan kami...tanx aus sis...ur the VOgue ..hahaha ..emmm kami bertiga tumpang smmpai tesco kulai jewk..then sblum aq soh bapak aq amik..kami bertige lenjaN stau tesco huhuhh siap main kt game statIOn g huhuhu.....bez~ after an hour lenjan the tesco ...aq tepon bpak aq soh amik...after 30 minute lah x silap bapak aq pon smpai lah dgn kereta GEn-2....huhuhu sepanjng perjlnan kew kampung rahmat itu..bapk aq jdik F-1 raceR bwk kete menakutkan...mentang2 x de mak aq uii tunjuk lagak die heheheh p alhamdulilah kami smpai dgn keaadaAn yg sempurna keculai aus lah ..cbb kete aq bau wngi giler aq pon pening ..+ dgn care vpk aq bwk kte aq tige2 DIZZY! hehehhehe.....dah smpai itu aq kenalkan aus kt semua sedare mara aq ...huhuhu spoting bah sedare mara aq....

Selepas Asar kami bertige decided nk jejaln kt kampung ...For your information aq pon x penah jejlan kt kmpung...mse kecik jewk...then nk ikot kwn so aq gan daud and aus jejaln lah kt kmpung mspai masok kelapa sawit ahhahaha kelakor siap wat video lagy main tepok2 tgh2 jaln hahahah fun!!!

NIght..selepas isyak mjlis pernkahan bermula laH ...cik lin aq yg diampit oleh kak ewa (FUTUre aut) duduk kt ats pelamin..huhuh lawa seh~ x tipu mcm kembo pon adew gak duaorang tu.....then uNcle izani pon sampai(cik lin huBby)......setelah berapew minIt tah pernikahan itu aq on x amik port sgt heeheh berlangsung..sesi bergambr then makan2 ...emm actually petang tu kuarge beLah k.l aq dtng ...huhuhu

keesokan harinya ....mjlis perkhwinan bermula ...p aus gan daud nk blah awl ..hmmm x syOk betol...huhuhuhhu the wediing was absolute fun...and tanx 2 the people that make the day more cheerful k....that all ....

Wednesday, September 15, 2010

rayew!!!!FIRST RAYEW~


RAye taun nie paling perfect lah ..no duka2 no sakit hati and alwyas happy ...cebab raye taun nie aq balik kulai ,johor.....umah parentz blah ibu aq ..hmm semue spotinhmm g xde sorang yg berlagak pon......pastu awl rayew aq bgun cpt p mndi lambat cebab!!!mak cik Aq aduiii mandi gan anak die yg x berabad nyirap seh!!!!!!!!!!!!!!!!pas mandi aq pkai naju heheh atun nie wrne purplr babe lawa hahahaha ,,,,,
masjid gan umah enenk aq x lah jauh sgt jln akaki dh bleh smpai ...
huhuhh bez ,,,,,pns kit cbb kipas xbkktimgkap tutp x kne airKOn eheehheh p x pew kan asal dpt wat utk Allah aq x kesah..........pas abiz smbhyng balik uma mkn jap ayam merah ibu masak sdap bez dh abiz mkn g umah tok andak kampung yg same gak abng nenek aq.,....
dah tu kteowng grak kew batu pahat g umah moyang pon bez cbb cedare x de ,,uhuhuhu skiut jew yg balik t klo rmai x bez aq isolated lah klo rmai ahhahahahahaha

at the end of fisrt raye it enjoying moment !!!!!hope nex year same feelINg happen AMin~

Friday, August 27, 2010

koleksi hidUpku


peNOh DEngAn Cerita..itulah hiduPKu ...setiap saat mesti ada kisah yang terukir di minda untuk dijadikan pegajaran mahupon pengalaman...tidak kira kisah yang dipahat dalam minda dan hati aku ini manis ataupon perit....nak tak nak aku kene terima gak kan....umurku baru 16 tapi aku dapat mengukirkan kisah-kisah hidupku..dari kisah hidupku ketika kecik yang penoh dibuai dengan luahan kasih sayng kedue ibu bapaku sehiggalah kisah yang menghancurkan tiang utuh didalam hatiku......

Tidak salah bagi seorang lelaki yang hanya berumur 16 tahun untuk mengongsikan egalaman hidupnya .....bagi aku setiap perkara yang kita lakukan mestilah ada niat,dan kita mestilah dalam keadaaan yang tenang supaya bende yang kita lakukan itu mencapai tahap yang cukup memuaskan .......


emmm itu sahaja dahulu yang aku igin kongsikan bersama pembaca2 blog....assalamualaikum

Sunday, May 16, 2010

HArI PrePAraTIoN 4 TEacher's day



uishhhhh Dh LAme x UPDat BLOg NIe KAn eheheheheh emmmm hari SabTU ...........uishhhh pAgy TAUY aq DTnG CkoLAh KOlm 7
45 Cam 2 LAH
OWng PIrst dTNg.........................dh DtnG 2 KAn Aq TGGu Kt BAngkU DpN bLIk P.K skoLAh HiGh SchOOl.....Tgh BEz2 NIe NmPK LAh CikGU HAwiYAh.....die pggil Aq Tok PGNg LapTOp 4 THE prepAratIOn ...................dh Amik 2 Selang Bbpew MNt Daus Dtng .........diikUTi HAdi THE VOgue Boy........hehehehe THen CkGU Soh KTewowng AngkT air MNIneral HAduii PONat Den......


dh Siap2 Sme @ ktewowng BLik KIOS ......kol 10 Sme Dh Adew IMRAn,HAriz,HAdi,Aq And Daus ....daus HAdi G shOppINg 4 Accesories 4 THe MUg WhILe HArIZ Foolowed BY IMRan ShOp 4 mUg...uIShhh LAme TAu x kazam aq pLAk dicO Kt Dlm KiOks 2 heheheheh dh Lme2 2 kan dewang pOn BLik Lah uishhh mkew soWng2 PnT Tau eheheh k moVE on JElah Ek....aq 2 syen KOl 2.00 lMbT CkiT x pew..heheheh Dh Smpai KLAs 2syen Aq BWk Rose Tok Ckgu KEsayangan Teacher MArdiana heheheheh meletOP Seh Bnge 2......kol 3.30 Aq abIZ 2syen ...aq tros G wetex PArade BLi MCfLurry whOA lazat heheheheh dh Smpai Skoll Siap2 NK BLIk KOl 4 tetibe TgK jam dh KOl 5.15 hehehh aduiii klo Nk G 2syen Dh LMbt SGt so Aq TepoN mK Aq cKp Aq X g 2syen heheheh ..........................at The end Of The day selepas Tgk mUG 2 FuYOPOOOOo Sape w YG x BLI Mug 2 MMNG RUGI gielr lawa GILEr ehhhhh Aq POn Jelez nyesal X bli MUg 2 heheheheh k lah smpai sini Sjew Citer Aq K daa JMpew lAGy D diaRY

Thursday, April 8, 2010

hari INi BErtARIKh 8 ApriL 2010

heheheheh hari INi HAri KHAmis .......................................pagi Ini titow DlM VAn SeKOLAh ADUiii LAme giLer X sngkew.....hehehehe for tHE first TIMe....mklumlah Penat koT ehehehheeh sapew x NGAntOK KAn KOl 5.30 dh g sekolAh pushhhhhh!!! mmnG dasyAt hehehehhe................dh sAmpAi kt cekOLAh 2 mcm BIAselah G SuRAu And sOLAt suBOh KAt sanEw.....sBNrNYew kan MLZ taU TetApi setelaH MEgetahUI JIKA KITew x sMBHyNG SuBOH Sekali,kITew Akn TggL di NEraka Selama 60 TAhun BYGkan 1 HAri Dh mcm BErpULoH2 tahUN apewtah LAgy 60 TAhun,,,eeeee TAkot2..hehheheh emmmmm pAs dh Colat 2 PKAi kASut TggU AUS MY bFF ANd HAdi ANoTHEr BFF......hehehhe emmm Aus Smpai dlU smentara NK TggU HAdi Aq ajKlah Aus G TMn Jmepw CkgU HAmid cBB NK BG brng kT ckGU HAmid yG diSuroH oLeh IBUku.....emmmmm dh bG 2 KAn hadi Dh cMPAi TP die x NMpK AKU GA n Aus then selang beberapew MInT haziq lak smpai\
tros jmpew Die THen MASukkAN hP Aq GAN auS dlM MOto die hehehehheh POrt BAik ktewkan......emmmmm let move ON to THe POInT oF this Story.......



pTNg 2 kan aq,HAdi,Aus,IMRan(BFf) mANd AzAm(bFF) g LUNcH kT KAfeteriA hsM
tehn KTew OWNg borak3
dh ABiz lUNch
pgylah KIOks TUnas bestari.....then berlawak lah aq nie klo GAn dewang x kn x leh x keTAewe.....
emmmmm aduiii
lpew lak aq bsok dewang nk g kursus tggl lah aq sorang kt hSm witOUt geng.....haduIIII nasib2,,,,,tp kan selepas 2 aq borak3..then tyetibe tibelah rhat dak ptng HSm,,,aq POn JUAl lah MKnan then kan another bOy NAme jason ......emmm handsome die nk BLi barng 2 daus nyew then lyn lah aus Mrh aq pastu x tGo Aq emmmm emmmm naib2 gOOdlUck in D morniNg BAdLUck In The afternOOn huisshhhhhhhh ..........emmm
2 lah yg aq DPt tULIZ emmm daa~

Monday, February 15, 2010

mengapa aq sukew senyum,,,,


perkataan cinta...
cinta????
adakah aq eprnah merasakan cinta????
ye aq telah merasainya begitu bk kali yg akhirnya disertai dgn rasa duka dan hampa...........

dalam blog ni aq akan berterus teang pasal diriku!!!!!!!!!!!!!!
aq telah bercinnta byk kali.....tp akhirnya hilang......aq telah merasai gembira berbilang kali tp akhirnya aq berasa duka dan hampa.......kisahku ini bermula dari umurku 1 tahun
pada mase itulah aq merasai bahwa aq disayangi dirindui oleh setiap insan yg mengenali aq......tetapi sehiggalah aq berumur 12 tahun pada waktu itulah saat yg merubahkan diri aq dari seroang yg ujur kew seorng yg hipokrit!!!!!penipu!!!!pembohong!!! emmmm mase itu semua benda yg aq lakukan pada mate orang lain benda yg aq lakukan itu salah............tiada seorang pon yg bangga dgn aq.......bangga huh!! aq tau perkattan itu pada ketika itu sangat sukar untuk dilafazkan oleh kedua ibu bapa aq,,,mklumlah seorang pelajar yg bersekolah disekolah rendah kebangsaan cina yang selalu mendapat markah rendah ketika ujian bulanan mahupon pepriksaan yang penting......''ko ni mmngh bodoh!!!!!pemalas!!!!!bdn jew besar tp otk bodoh!!!!'' ayat-ayat nie sme telah menjadi makana kedua dalam hidupku ketiaka itu sehigga lah sekartang....ia menagajar aq tentang kesabaran yang patut aq lalui ...tambah lagi pada masa itu peprikassan setengah tahun aq tidak lulus setengah matapelajaran emmm terutama matematik ,sekolah pada masa itu mengadakan kelas tambahan ,,,pukul 2.00 higga 3.30 emmmm pukul 3.30 aq adew lagi sekolah agama ..emmmm aq selalu ponteng kelas tambahan itu janya untuk datng awal kew sekolah agama salah kew 2???????emmmm bagiku tidak ........tetapi setelah mak dan ayah aq tau pzasal perkara itu,,,mereka memukul ku,,,,,,,tidak mengapa pukul 2 pon dh jdi perakara yg aku akn lalui setiap hari!!setiap hari pada masa itu.....akhirnya aq bercadang untuk kekelas tambahan dari sekolah agama semata mata untuk mak bapa aq,dh beeminggu miggu aq ponteng sejkolah agama ,,,aq ingin ke sekolah agama tapi tidak sanggup aq mnggung malu dari ejekkan kawan2 aq,,,sapew sanngup diejk ......akhirnya aq tidak dapat lulus untuk ke darjah khas ,,,mak bapa aq marahkan aq ditambah lagi dengan resul t upsr aq yg sgt2 corot 1 a sahaja .....emmmm akhirnya beberapa tahun aq x disukai oleh ibu bapa ku,,,,semua pengalamn itu membuat kan aq selalu menagis dan marah ,,,,tetapi pada tahun 2007 aq telah bertekad aq tidak akan mengamuk ,,,aq akan ketawa dan akan senyum walaupon dimarahi,dicaci orang,,,,sehiggalah sekarang aq masih senyum walau betapa aq marah kt seseorng itu aku akan senyum senyum dan terus senyum aq tidak sanggup utk menagis akibat perbuatan orang lain ,itutidak wajar!!!! senyumlah senyum itu sedekah .....

Wednesday, February 10, 2010

ari sukan ~

my Fellow Crazy fnz!! kami snap pic kt dpn2 owng hehehee...
SUKAn!!!

hehehehhe semalam hari rabu kan?????emmm hari yg x brapew gembire or sedih pada awalnyew hehehehe pagy2 aq x naik van skolah hehehehehhe aq g naek bpk aq.....lmbt seh aq dtng,,,emmmm mse prhimpunan kan aq alone jew x lah alone cgt adew dak2 nie berbual gan aq,tp yg klakar 2 kan mse diri 2 igt nk nyayi lagu sekoalh alih2 lagu lain yg kuar,,,lagu apew ah x igt kt Smk Bp selalu nyayi lagu 2 ble bulan bahasa,,,,emmmmm heheheheh abiz perhimpunan aq g jmpew geng2 aq.....heheheh dh jmpew sme 2 aq gan oz ditugaskan jge meja tunas bestari..tuggu2 smpai berjgut aq gan oz hehhehehe pastu kami telah dijumpai oleh ckgu ainon ,,,die soh ktew tolong diew...slamt die soh tolong klo x boring seh!!!!!!

emmmmm hari berlalu gan cepat alik2 aq gan oz g bengkel mse 2 nmpk dak2 nie...sme dlm bengkel menunjukan skill melukis diowng ehehheheh ...hehheheh emmmmm daus ajk aq gan imran g jge kt stadium smpai kol 12.30 emmmm pastu ktewowng blik.......ktewowng g sne naik mktew ckgu azim hehehhe smapi jew kt stadium aq gan imran also daus kne angkt barng sme susun meja sekali ...tp meja kt blah pintu pertama so knelah aq gan imran and daus g lalu pdng ,,,haduiii hehehhe....heheheh tetibew gah bez2 bngut dtng hahahaha x sngkew aq akn bebrbaik gan cik nyot hehehehehehhehe dh2 cukup jew pzl pgy 2.......mse nk blik 2 oz x dtng so ngot jew kne jge sorang2 hehehehheh aq ,daus ,imran nk blik dh ,,,;''jln kaki'' tau x ,,,hehehhe haduiiii pastu kami iut jelan berlainan imran daus nk g bus stop,aq nk g ipd muar pjabt bpk aq,,emmm alih2 bpk aq dh blik and dh adew kt umah,,so meaning aq ken naek bas haduiii penat3,,,,,,x pew ,,emmmm dh smpai umah 2 aq mndi slin bju sme lah ,,pastu bpk aq ntr aq g stadium ,smpai kt sane mukazam dh adew dh jual pon heheheh aq lmbt hehehehehe,,,x pew lah emmm mmmng kucar kacir kne pindh tempt kjap atz kjp bwh cbb ujan hehehehehhe ,,,,tp yg bez 2 aq kne ckp bahse cine utk jual air hhehehehe bez seh lawak3.......emmmm yg pling seronok mse abiz ari sukan lah aq ,daus,mukazam jerit x igt dunia seh ahahhaha aq gan daus nk jatuh tau,,,hehehhehehe kt sne jmpew dak india ,hahah klakr seh dak india 2ktew aq bff die yg bru ahahha plik3 bez siot....

at the end of the day mlm aq mcj gan ehem2 tersayng,,,muahhh bez seh x sabo nk jmepew die jumaat nie ....

Tuesday, February 9, 2010

hari Ini hAri BOsan

assalamualaikum....hehehhe ari nie lah ari pling ''boring kt skolah'' nk tau npew.....cbb ckgu add math x msok klas heheheh tp ari nie kan ari yg mengembirakn aq cbb kN BIOLOGI AQ Phm gilr2 heheheh cbb ckgu arbiha mrh dak nie so klas jdi senyap heheh bez seh.....mcm biase abiz klas mereka kmbli bising hehe,,,,,sme kuar klas awie,wan,pale,mayunk,bean,kenny,alip sme lah aq pon termsok heheheh aq rayap kt klas lain ehehheheh bez...heheh bsok ari skan so td kne tmpl hrge sme klas aduii kurus aq x lme lagy hahahah....bsok adew jualan kt stadium aq kne tngkap gambo .......aduiii dh lah aq nie itam krng itam cam abel hahahahhah mk aq stiilll kt hospital heheh ble tah blik ......k lah citu jew dpt aq citewkan sal arinie

Monday, February 8, 2010

perangai kwn2 BAru,,,,,


wah 2010 lah! lalalal dh pindah sekolah bru kan kwn mesti sme bru heheh.............mse ari pertama msok x de kwn lngsung seh...tp setelah bermiggu2 megenali diri mereka bru ku tperangai mereka.......mari aq perknlkan...


rudy:skew mengacau,baik hati ckit,adew awex,setia pde awek,mnjew gan kwn2,skew kritik orng.....heheheh tp die baik owng nyew juz percakapan jew krang sopan...


luqman:seorng pra tabligh hahah,baik,sng berkwn,menepati jjni...gile,spoting,control,


awie:baik,skew kco owng tetapi baik,skew back up kwn,mkew cam playa ckit jew....percakapan??BETTER THAN THE PIRST ONE.


PALE:BAIK,BYK AWEK SGT2...BYK NOMBOR SUSAH NK CONTACT,,,,,pelawak,,,baik hati setia kwn

ari???:emmmm baik giler seh

alif:pengawas pling baik mgan aq...mnjew ??/kot,,,,peramah ,mkew die??sdp mte memandang .....

mayunk:baik jew......agk tggi owng nyew....die gan akmal ,,,same jew


rizuan:peramah gan hanif....kwn pling baik kt klaz...


syafiq:bajet macho.....heheh tp baik..


hadi,mukazam,daus:stylista,peramah ,baik gan aq,,,hehehe geng aq hahaha,,,,,tp hadi lainj ckit heheheh lain nyew adewlah,,,daus peh my bff fhahahah


pkwe bella(syarifudin):baik hati,nmpk charming,sng berkwn skerw disakat aq,,,heheh


petak:baik giler,suara ala dak baik tp mmmg baik pon.....


imran:peh mmng baik giler klh yg lain,jujur,skew jge ati owng...my true bff hahahah


yg lain??/emmmm sme yg x disebut mmmng baik bg aq,,,,sme kwn aq baik walaupon die perompak,perogol or watevatp aq tau dlm ati mereka baik.....sun new frenz,,,tanx 4 accepting me as ur Frenz.....

Saturday, February 6, 2010

kenagku di Smk Bp

my gURl
SMKBP!kesahku di sekolah bukit pasir,,,,,hehehe nme betol ialah sekolah menegah kebangsaan bukit pasir.....pada tahun 2007 itulah dimana aq mla mejejakkan kaki di sekolah yg akan buat aq x kn melupakan ia....korang nk tau x......sebenearnya aq x skew sekolah bukit pasir sebelum aq mengenali sekolah itu dgn lebih mendalam......tp x yah lah aq troskan...kang title bkn pzl sekoalh hehehe....sebenarnya,orng yg aq pirst knl ialah kwn ku bernama aina,,,,,,,aina seorang yg baik hati,bagi aq die seorg yg cukup sifat sempurna,,,,,,heheheh x bermaksud aq skew die....troskan dgn nme2 kwn ku disana yew....azim,rafi,paan,saat,akmal,syafiq,afiq,faiz fahmi,fahmi,sober,rmai n yew argghhh heheh rahimi ,adly,adrian,hakimi,hakim,suhaimi,hisham ,ruzaini,azim ,ayin,faris,hapiz,..rmai lah heheheh mklumlah popular,,,emmm nie kwn2 ku yg laki,,,,kwn2 ku yg lelaki nie die exsotik ckit cpt jrng jmpew owng mcm mereka,slah satu sifat yg aq skew pzl mereka ialah sikap setia kwn,,,,,kerana mereka dpt menerima ku sebagai kwn mereka,mereka jge ''MOdisH'' bermksud fashionable.....walaupon kami duduk di kwnsan ''agak kampung'' tp aq bleh ketogerikan mereka sebagai stylista,malah mgkin mereka lbih stylis dri orang banda..hahahahha terkejut kan...kami kampung x bermaksud style kami kuno....sorry 2 zmn dlu hahahahmereka jge baik hati ,,,,sggup mempromosikan pertolongan heheh jkew aq kne buli di sekolah bru ahhaha,...baik kan,,,,hah!!! yang nie kwn pompuan aq....azura,ayunusya,ayu.tasha ,janah,diba,alin,fazera,pika,anis,aq x tipu nie rmai gler heheh ,lz nk tuliz ahahah cbab aq nie gurl2 skit
so kwn gan gurl jew
ahahahhah
lpk mkn minom sme gan dewong...
p aq nk gtau bff aq ...azura,ayunisya,latikah,pika,,,,,,,,,nie lah nme bff aq,,,,
3 cri bff aq,pandai,baik,,,,,,,
2 jew simple is sensation right..
heheheh 'eehehh.......kli nie ktew tukar topik ke guru kesayangan aq....disan bgku sme
guru kesayangan ku
x de sorang pon aq x skew
orng ktew
x berkat ktew blaja jke ktew x skew ckgu 2..heheheh
mri aq bri tahu top emm brapew tah nme ckgu fav aq...
"'cikgu madiana,cikgu dayang,cikgu rohana,cikgu jamaliah,cikgu caren,cikgu adnan,cikgu yazid,cikgu syukur,pak din,cikgu wihami,cikg shamsul,haslinda,ckkgu zuraida,cikgu zainon,ustazah alina'' rmai actually Tp bg ayg pling skew heheheheh emmmm aq jke skew ckgu 2 pastia dew perkara yg merejka lakukan yg membawa makna kepada ku
....bg aq pergorbanan mereka terhadapku sgt besar jike nk membalas jasa mereka aq rse x mampu aq nk membalas........inilah ckgu yng menigktkan result Pmr Aq....5 A 3 B.....aq tau bahawa result ini x hebat sgt tp bg aa ia sgt membagakan diriku...kerana aq nie seorng yg x begitu geliga......perebazaan yg ketara jika dibngdingkan dgn keputusan upsr aq dan pMr,,,,dri 1 A 2 B e4 c utk Upsr jdi kew 5 A 3 B,,,,,ckup membagakan aq......
lagu nie...utk mereka:
You're everything I thought you never wereAnd nothing like I thought you could have beenBut still you live inside of meSo tell me how is thatYou're the only one I wish I could forgetThe only one I love to not forgiveAnd thought you break my heartYou're the only oneAnd though there are times when I hate youCause I can't erase the times that you hurt meAnd put tears on my faceAnd even now while I hate you its pains me to sayI know I'll be there at the end of the dayI don't wanna be without you babeI don't want a broken heartDon't wanna take a breath without you babeI don't want to play that partI know that I love you but let me just sayI don't wanna love you in no kinda way, no noI don't want a broken heartAnd I don't want to play the broken-hearted girl no noNo broken-hearted girlI'm no broken-hearted girlThere's something that I feel I need to sayBut up 'til now I've always been afraidThat you would never come aroundAnd still I wanna put this outYou say you got the most respect for meBut sometimes I feel you're not deserving of meAnd still you're in my heartBut you're the only oneAnd yes there are times when I hate youBut I don't complainCause I've been afraid that you would walk awayOh but now I don't hate you I'm happy to sayThat I will be there at the end of the dayI don't wanna be without you babeI don't want a broken heartDon't wanna take a breath without you babyI don't want to play that partI know that I love you but let me just sayI don't wanna love you in no kinda way, no noI don't want a broken heartI don't want to play the broken-hearted girlNo, no, no broken-hearted girlNow I'm at a place I thought I'd never be, oohI'm living in a world that's all about you and me, mmm yeahAin't gotta be afraid, my broken heart is freeTo spread my wings and fly away, away with you,Yeah yeah yeah, oh ohh...I don't wanna be without my babyI don't want a broken heartDon't wanna to take a breath without my babyI don't want to play that partI know that I love you but let me just sayI don't wanna love you in no kindaitu lumrah manusia bertemu dan ber way, no noI don't want a broken heartI don't want to play the broken-hearted girlNo, no, no broken-hearted girlBroken-hearted girl, no, noNo broken-hearted girlNo broken-hearted girl
itulah lumrah manusai bertemu dan akan berpisah...........sekolahdan rakan2 sekailain jasa kamu semua akn dukenag...aq x kn lpe menegah kebangsaan bukit pasir bersama barisan guru2

w kan